Garanție și Reparație

Garanție

Samsonite oferă garanție de până la 10 ani pentru produsele sale!

La livrarea comenzii, vor fi atașate actele cu privire la garanția produsului în limba română și limba rusă.

ATENȚIE! Garanția va fi valabilă și aplicabilă doar cu prezentarea actelor confirmative, primite la livrarea comenzii.

Certificatul de garanție eliberat pentru fiecare produs comercializat, în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare, va conține și informații utile unei întrețineri eficiente a produsului, astfel încât acesta să nu sufere nicio deteriorare dintr-o folosință corespunzătoare, cu excepția uzurii normale.

Repararia Produserilor

Repararea produselor are loc doar în baza unei solicitări sau reclamații care va fi adresată către magazinul oficial Samsonite, aflat la adresa: str. Vasile Alecsandri 113, or. Chișinău.

Orice reclamație sau solicitare va fi însoțită, obligatoriu, de documentul care atestă plata produsului, certificatul de garanție complet întocmit, şi de produsul a cărui reparație sau înlocuire a fost constatată de către clientul Samsonite. 
În lipsa confirmării de plată și a garanției, reclamația nu va putea fi considerată validă și nu va fi analizată.
Magazinul Samsonite va fi exonerat de orice obligație, dacă se constată că presupusa nevoie de reparație sau înlocuire a produsului a fost produsă din vina clientului.

Condițiile de garanție 

Produsele Samsonite sunt testate riguros pentru a vă asigura că produsele de călătorie în care aveți încredere îndeplinesc standarde stricte. În consecință, dacă apare o problemă cu acest produs Samsonite („Produsul”) și problema este cauzată de defecte de fabricație ale materialului și de manoperă, Samsonite, la discreția sa, va repara sau înlocui produsul în conformitate cu termenii și condițiile de garanție. menționat aici. Garanția prevăzută aici se aplică numai primului cumpărător sau primitorului cadou al Produsului. Durata garanției este menționată pe cardul de garanție din interiorul Produsului și/sau în lista cu caracteristicile Produsului de pe site-ul nostru.

Componentele și conexiunile electrice și electronice, cablurile, adaptoarele și bateriile sunt excluse din garanție. Garanțiile descrise aici acoperă numai defectele de fabricație și nu acoperă nici o dauna cauzata de utilizare greșită sau utilizare nerezonabilă, îngrijire necorespunzătoare, accidente, abraziune, expunerea la temperaturi extreme, solvenți, acizi, apă, uzură normală sau manipularea necorespunzătoare a transportatorului (de către companiile aeriene de exemplu); De asemenea, sunt excluse daunele cosmetice cum ar fi zgârieturile, loviturile, petele, modificările de culoare sau alte modificări nefuncționale ale aspectului Produsului.

În timp ce întreținerea sau reparațiile fără garanție ale Produsului dvs. pot fi efectuate de orice companie, Samsonite vă solicită să utilizați numai un servis centru aprobat de Samsonite pentru reparațiile în baza garanții. Întreținerea sau reparațiile efectuate incorect anulează această garanție. Vă rugăm să nu trimiteți produsul direct la Samsonite, deoarece acest lucru nu va face decât să întârzie reparația. Această garanție este globală și este posibil ca produsul dumneavoastră să fie reparat la orice servis centru din lume. Cu toate acestea, sunteți responsabil pentru toate costurile de a aduce Produsul la orice astfel de servis centru, inclusiv, dar fără a se limita la, costul de ambalare, transport și taxele aplicabile.

Pentru reparatie în baza garanției la un servis centru, veți avea nevoie de certificatul de garanție completat corespunzător sau de chitanța originală de achiziție (cec). Servis centru va stabili dacă problema este acoperită sau nu de garanția Samsonite. Dacă se aplică garanția, veți fi informat dacă Produsul va fi reparat sau înlocuit. Orice astfel de reparație sau înlocuire va fi pe cheltuiala Samsonite, inclusiv orice costuri necesare pentru a vă returna produsul reparat sau înlocuit.

Daunele incidentale și consecutive sunt în mod expres respinse. Costul fortei de muncă și daunele atribuibile lucrărilor efectuate de oricine decât un servis centru Samsonite nu sunt acoperite de această garanție. În măsura permisă de legea aplicabilă, orice garanție implicită este exclusă prin prezenta. Garanția oferită aici este limitată la valoarea produsului. Specificațiile de producție pot fi modificate fără notificare. Încuietorile produsului sunt destinate numai să prevină deschiderea accidentală și nu pot împiedica neapărat furtul produsului sau conținutului acestuia, spargerea sau intrarea de către personalul companiei aeriene sau aeroportului, sau autorităților guvernamentale. Inspectați produsul imediat după manipularea de către altcineva decât dvs.

Această garanție are scopul de a vă oferi drepturi legale specifice. În plus față de drepturile descrise aici, este posibil să aveți și alte drepturi care variază de la stat la stat sau de la țară la țară în ceea ce privește excluderea sau aplicarea garanțiilor implicite, daune accidentale și consecutive și reparații și înlocuiri. În consecință, este posibil ca limitările sau excluderile conținute în mod specific în această garanție să nu vi se aplice.

NOTA : In caz ca produsul este deteriorat mecanic de compania transportatorului compania aeriana etc, toate reclamatiile se adreseaza catre ei cu exceptia defectelor de la fabrica.